De Ligt afslører: Jeg skiftede ikke til Juventus på grund af Ronaldo

Foto: Ritzau Scanpix


Cristiano Ronaldo prøvede i sidste måned at overtale Matthijs de Ligt til et Juventus-skifte.

I løbet af ugen blev det endelig officielt, at Matthijs de Ligt skifter Ajax ud med Juventus, og det fik mange til at tænke på landskampen mellem Portugal og Holland i sidste måned, hvor at Ronaldo snakkede privat med Matthijs de Ligt efter kampen.

Nu afslører hollænderen så, at Ronaldo sagde at han skulle skifte til Juventus, men at det ikke er grunden til at han gjorde det.

Læs også: Stor Superliga-transfer under opsejling: Vil hente FCM-stjernes bror

– Det var en stor kompliment, at Ronaldo bad mig komme, men det gjorde ikke forskellen, siger De Ligt ifølge Sky Sports.

– Jeg kom her, fordi Italien er et af de mest traditionsrige lande hvad angår forsvarere, og klubben er et stort skridt op for mig, siger De Ligt med henvisning til et billede, hvor at man kan se ham som ung dreng iført en Juventus-trøje med Fabio Cannavaros navn på ryggen.

– Fotoet af mig i Juventus-trøje blev taget, de jeg var seks eller syv, og på det tidspunkt var Fabio Cannavaro en forsvarer, jeg beundrede.

– Jeg har altid haft en god følelse omkring Juventus, og jeg har altid været fan, lyder det fra den hollandske teenager.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Juventus har betalt mere end 600 millioner kroner for verdens nok største forsvarstalent.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top