The perfect guide to the casino

Stor Superliga-transfer under opsejling: Vil hente FCM-stjernes bror

Foto: Ritzau Scanpix


Joel Anderssons tvillingebror Adam kan være på vej til Superligaen.

FC Midtjylland brugte for et års tid siden hele 10 millioner kroner på at hente Joel Andersson til klubben, og snart kan hans tvillingebror også være at finde i den bedste danske række.

Ifølge Göteborgs-Posten er en dansk Superliga-klub interesseret i at hente den 22-årige svensker denne sommer.

Det svenske medie har ikke opsnuset hvilken dansk klub, der har den talentfulde venstreback på blokken, men der skulle være igangværende forhandlinger med hans klub, Häcken.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Adam Anderssons primære position er venstreback, men han kan også uden problemer dække den højre forsvarsside. Ydermere har han også tidligere begået sig på midtbanen.

Adam Andersson beskrives som en af de større talenter i ligaen, så det er formentlig en af top 6-klubberne i Danmark, der har snøren ude efter ham. Både FC København og Brøndby jagter en venstreback, mens FC Midtjylland også kunne bruge endnu en, såfremt Marc dal Hende bliver solgt.

Adam Andersson har scoret to mål og leveret én assists i denne sæson af Allsvenskan, hvor han har spillet 13 kampe. Den svenske liga kører over sommeren, og der er i skrivende stund spillet 15 kampe. Häcken indtager en fjerdeplads. Ligaen føres af danskerklubben, Malmö.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top