The perfect guide to the casino

Balotellis redningsmand: Jeg frygtede, at han ville få rødt

Liverpool Echo har snakket med den mand, som tog i søndagens opgør tog rundt omkring Mario Balotelli for at sikre sig, at italieneren ikke ville få et rødt kort.

Der var masser af dramatik, da Liverpool søndag hjemme på Anfield tabte til rivalerne fra Manchester United. Steven Gerrard blev udvist, og gennem opgøret så det ud til at flere spillere kunne følge i kaptajnens fodspor og daffe ned i kabinen før tid. Blandt andet den italienske angriber Mario Balotelli, som fik raget et gult kort til sig, og som i en situation var i infight med Chris Smalling. Balotelli havnede ude ved tilskuerne, som valgte at holde den iltre italiener tilbage. Liverpool Echo har talt med en af de mænd, som tog fat i Balotelli.

– Jeg kunne se på Marios kropssprog, at han var klar til at reagere, og jeg vidste, at han allerede havde et gult kort, udtaler tilskueren med navnet Shaun Leatherbarrow til Liverpool Echo, før han forklarer, at han overtalte Balotelli til at falde ned.

– Jeg sagde, at han skulle falde ned og glemme det, og han svarede ‘OK OK’, siger redningsmanden Shaun til Liverpool Echo.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Wayne Rooney i ny vild BMW til over en million kroner
2. Billede: Vrede Real-tilhængere angriber Bales bil
3. Billede: Neymar og Alves med absurde outfits efter Real Madrid-sejr
4. Billede: Her er skønheden der påstår, at have haft sex med Milan-stjerne
5. Billede: Var Milan-stjerne denne storbarmede skønhed utro?

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top