The perfect guide to the casino

Chok: Elvira Pitzner afslører: Ja, jeg er single igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Så gik den ikke længere for Elvira Pitzner og Mark Skovsbøg.

Det celebre par er tidligere gået fra hinanden og fundet sammen igen, men nu bekræfter Elvira til SE og HØR, at Mark og Elvira er gået fra hinanden, og ikke finder sammen igen.

– Jeg er ikke sammen med ham længere. Vi er ikke sammen længere, fordi der er sket nogle ting der gør, at jeg ikke ser en fremtid med ham, siger Elvira.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Elvira Pitzner sætter en tyk streg under, at de ikke har tænkt sig at finde sammen igen, som tilfældet tidligere har været efter et brud, og at bruddet skyldes nogle andre årsager end sidste gang.

Bruddet kommer lige efter Elvira er flyttet ind i sit nye hus, hvor Mark skulle flytte med, men de planer er nu ændret. I stedet kommer diamantdatteren til at bo alene i huset med sine hunde, og muligvis sin storesøster.

– Jeg skal bo der alene med mine hunde. Min storesøster har truet med at hun flytter ind, men det gider jeg ikke. Jeg gider ikke have en hel hundekennel boende, hvis hun flytter ind. Jeg anskaffer mig en Dobermann, så den kan passe på mig. Jeg har brug for en rigtig mand, udtaler hun til mediet.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Bruddet er ikke helt nyt, og den endelige årsag bag bruddet, har Elvira også valgt at holde for sig selv og sine bekendte.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top