The perfect guide to the casino

Jan Bech afviser kontakt, men åbner op for kommende investorer: De skal bare overholde ét særligt krav

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Brøndbys fans modtog ikke nyheden om, at stinkende rige Red Bull var interesseret i deres klub på en god måde.

Først blev der smidt bannere op ved Brøndby Stadion på dagen, hvor nyheden kom ud, og efterfølgende har der været bannere til Brøndbys seneste træningskamp. Den tyske storklubs fans ved ‘Den gule mur’, Borussia Dortmund, støttede Brøndbys kamp mod Red Bull da man viste bannere frem inden kampen mod FC Köln. Brøndby ejer, Jan Bech Andersen, har tidligere afvist enhver form for kontakt med Red Bull, og udtaler sig igen om sagen.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Til Brøndby-mediet 3point.dk, åbner Jan Bech Andersen op for mulige investorer i fremtiden, men at det kun kommer til at ske på en betingelse, og den betingelse vil lette de fleste Brøndby-hjerter.

– Der har i denne uge været megen spekulation om klubbens fremtid på baggrund af emissionen, men særligt qua rygterne om Red Bull. Jeg er rigtig ærgerlig over al denne spekulation. Jeg gentager, at jeg kategorisk kan afvise, at jeg har været i kontakt med Red Bull. Jeg kan love, at jeg aldrig kommer til at indgå i nogen dialog med mulige strategiske investorer med mindre de køber ind på klubbens værdier og hvad Brøndby og klubbens fans står for. Bestyrelsens, ledelsens og mit klare mål er at få klubben i balance rent økonomisk, og det er den plan vi arbejder ud fra, lyder det fra Jan Bech til 3point.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Dermed tyder det på, at Red Bull ikke får succes med at forvandle Brøndby om til det samme koncept, som de har gjort ved klubber som RB Leipzig og Red Bull Salzburg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top