Chokrygte tager til: Chelsea vil hævne sig ultimativt og hente denne tidligere United-spiller

The perfect guide to the casino

Chokrygte tager til: Chelsea vil hævne sig ultimativt og hente denne tidligere United-spiller

Rygtet der gik hele foråret, om at Chelsea ville lave en rigtig fræk deal med Falcao gik i hus. Fræk, fordi Mourinho ville vise United at han kunne få Falcao tilbage på sporet igen. Sådan er det dog ikke ligefrem gået. Nu prøver de så igen. Skal man tro medierne er en ny ‘hævns-aftale’ på vej.

Allerede i går skrev vi det, at medier perifert øjnede chancen for at hente Chicharito fra Leverkusen. Men nu virker disse rygter til at tage kraftigt til, hvor både Daily Star og ESPN meddeler at Chelseas interesse er stor.

Chicharito har spillet fantastisk i Leverkusen i denne sæson, hvor han allerede har banket ti kasser ind og blevet en rigtig publikumsfavorit.

Louis van Gaal gav aldrig Chicharito chancen, og mange mener, at han fra start ikke har regnet Javier ‘Chicharito’ Hernandez som en del af regnestykket. Men mon ikke interessen fra Chelsea og et eventuelt køb af mexikaneren vil bringe opsigt.

Chichirito scorede 59 mål i 157 kampe for Manchester United, hvilket er temmelig flot, da mange af disse kampe var hvor han kom ind fra bænken.

Mest læste på footy.dk

1. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år

2. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag

3. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea

4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo

5. Ståle Solbakken: Ham ville jeg gerne have fra Brøndbys hold

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top