FC Midtjylland: "Vi må bede til Gud"

The perfect guide to the casino

FC Midtjylland: “Vi må bede til Gud”

FC Midtjylland nægter at give op på mesterskabet, selvom Brøndby nu har matchbold. Forsvarsspiller Sverrir Ingason tror på et mirakel i den sidste spillerunde.

Midtjylland kæmpede sig tilbage fra 0-3 til 3-3 mod FC Nordsjælland, men Brøndbys sejr over AGF betyder, at de kun skal vinde én kamp for at sikre guldet.

Ingason erkender, at situationen er vanskelig, men han nægter at tro, at alt håb er ude. Han fremhæver fodboldens uforudsigelige natur og insisterer på, at Midtjylland skal fokusere på at vinde deres egen kamp mod Silkeborg.

“Vi skal slå Silkeborg, og det er vi nødt til for at give os selv den bedst mulige chance, og så må vi bede til Gud om at få det rigtige resultat,” udtaler Ingason til bold.dk.

Læs også: Brøndby Stadion udsolgt: Desperate fans jagter billetter til guldkamp

Midtjyllands målscore er markant dårligere end Brøndbys, hvilket gør det endnu mere udfordrende at hente mesterskabet hjem. Ingason erkender, at situationen er “skør”, men han opfordrer holdet til at bevare troen på det umulige.

“Det er en skør sæson, og det var en skør kamp, men vi er nødt til at blive ved med at tro på det,” siger Ingason.

Midtjyllands skæbne ligger nu i hænderne på Silkeborg og en smule held. De skal vinde deres sidste kamp og håbe på, at Brøndby snubler mod AGF i den sidste runde. Det bliver en nervepirrende afslutning på en spændende Superligasæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top