Chok! Kæmpe stjerne stopper karrieren

The perfect guide to the casino

Chok! Kæmpe stjerne stopper karrieren

Den tyske midtbanespiller Toni Kroos har taget den svære beslutning at stoppe sin fodboldkarriere efter denne sæson. Den 34-årige legende bekræftede selv nyheden på sin Instagram-profil.

Kroos har haft en eventyrlig karriere, der prydes af utallige trofæer og hædersbevisninger. Han har vundet alt med både Bayern München, Real Madrid og det tyske landshold, og betragtes af mange som en af sin generations bedste midtbanespillere.

“Som jeg altid har sagt: Real Madrid er og bliver min sidste klub,” skriver Kroos på Instagram. “Jeg er glad og stolt over at have fundet den rette timing for min beslutning, og at jeg selv kunne vælge.”

Kroos har spillet 463 kampe for Real Madrid, hvor han blandt andet har vundet fire Champions League-titler og fire La Liga-mesterskaber. For Tyskland har han opnået 108 landskampe og var med til at vinde VM-guld i 2014.

Læs også: Guardiola tættere på at forlade Manchester City

Beslutningen om at stoppe kommer som en overraskelse for mange, da Kroos stadig spiller på et højt niveau. Han har dog udtalt, at han ønsker at fokusere mere på sin familie og andre interesser.

Kroos’ sidste kampe bliver med Real Madrid i La Liga og i Champions League-finalen mod Dortmund. Dernæst har Kroos mulighed for at sætte det perfekte punktum med EM på hjemmebane, der løber af stablen fra 14. juni og en måned frem.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top