Billetter revet væk til guldkamp

The perfect guide to the casino

Billetter revet væk til guldkamp

Brøndby Stadion bliver fyldt til bristepunktet på søndag, når Brøndby IF og AGF mødes i en nervepirrende guldkamp. Interessen for kampen har været enorm, og over 25.000 billetter er revet væk på få minutter.

Dermed går tusindvis af fans glip af den altafgørende kamp, hvor Brøndby kan sikre sig det danske mesterskab for anden gang på blot tre år. Selvom Brøndby kunne have solgt mange tusinde flere billetter, er stadionkapaciteten begrænset til 25-26.000 pladser.

“Vi oplever en enorm efterspørgsel for billetter til sæsonens sidste kamp mod AGF,” udtaler Brøndbys kommunikationschef Christian Schultz til Ekstrabladet. “Tidligere i dag satte vi 1.500 billetter til salg, og med over 20.000 fans i kø blev de revet væk på få minutter.”

Læs også: Brøndby klar til guldfest

Brøndby har i denne sæson haft et imponerende tilskuersnit på 21.858 til hjemmekampene, en stigning på 14% sammenlignet med sidste sæson. Den store tilskuerinteresse understreger den enorme popularitet, Brøndby har oplevet i de seneste år.

Stemningen på Brøndby Stadion forventes at blive elektrisk på søndag, når de blågule fans samles for at støtte deres hold i jagten på guldet. Kampen starter kl. 17.00, og det er derfor en god idé at komme i god tid, da der vil være mange fans i og omkring stadion.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top