FC Midtjylland ude af pokalen efter drama

FC Midtjylland er efter aftenens kamp mod FC Roskilde ude af den danske pokalturnering. FC Midtjylland tabte samlet 3-2 efter forlænget spilletid.

Midtjylland har været hårdt ramt af skader, men én af de tilbagevendte, Paul Onuachu var tæt på at brine Midtjylland foran efter 2 minutter. Allerede inden da havde Roskilde scoret, men målet blev dog annulleret.

Roskilde kom foran efter et hjørnespark der endte hos Nikolaj Hansen, der tørt scorede. Et kvarter senere blev der dog udlignet. Målscorer var Midtjyllands Marco Larsen.

I anden halvleg fortsatte Roskilde med at imponere, og spillet var generelt nogenlunde jævnbyrdigt skønt Midtjylland før kampen var kæmpe favoritter. Dette gav afkast, da den tidligere Superliga-profil Bajram Fetai scorede med venstrebenet. 2-1 til Roskilde.

Midtjyderne fik dog igen udlignet. Morten Duncan Rasmussen scorede efter Paul Onuachu forlængede bolden.

Kampen endte dermed 2-2. Derefter gik kampen i forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid var spillet meget nervøst, og det gav chancer i begge ender. Duncan havde bl.a. store chancer, men fik ikke udnyttet dem. I stedet blev det den rutinerede Jesper Bech der kunne bringe Roskilde videre i turneringen, da han efter tilfældigheder kunne sparke bolden tørt ind.

Kampen ender 3-2 til Roskilde.

1. Billede: Bendtners baronesse-ex viser sig frem i bikini
2. Officielt: Liverpool skriver under med stort talent
3. Stort galleri: Balotellis barns mor folder sig ud på frække billeder
4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
5. Video: 18-årigt megatalent rundbarberer Club Brügge