Breaking News: Johannes Hoff Thorup meldes på vej til England

The perfect guide to the casino

Breaking News: Johannes Hoff Thorup meldes på vej til England

Kan den danske Superliga snart vinke farvel til et af sine mest talentfulde trænertalenter? Rygter melder om, at Championship-klubben Norwich er i fremskredne forhandlinger med FC Nordsjællands Johannes Hoff Thorup.

Efter den skuffende sæson, hvor Norwich missede oprykningen til Premier League, har manager Dawid Wagner måttet forlade sin stilling. Klubben er derfor på jagt efter en ny mand til at stå i spidsen for holdet i den kommende sæson, og Johannes Hoff Thorup er angiveligt en af de bedste kandidater.

Læs også: Brøndbyfans rasende: Person iført København-trøje på Brøndbyafsnit

Ifølge den engelske troværdige fodboldkilde Football Insider er forhandlingerne mellem Norwich og Hoff Thorup meget tæt på at blive afsluttet. Mediet beretter, at der er tale om “fremskredne forhandlinger,” hvilket indikerer, at en aftale kan være lige om hjørnet.

Pink Un melder om interesse, men med forbehold

Fanmediet Pink Un bekræfter interessen fra Norwich i Hoff Thorup, men de er mere forsigtige i deres formulering. De nævner ikke fremskredne forhandlinger, og i stedet beskriver de Hoff Thorup som en af flere overvejelser for den engelske klub.

Et potentielt problem i forbindelse med et skifte til Norwich kan være Brexit-reglerne. Hoff Thorup vil have brug for en arbejdstilladelse for at kunne træne i England, og det kan forsinke processen. Det en speciel ansøgning fra Norwich, og Hoff Thorup skal godkendes af de engelske myndigheder.

FC Nordsjælland har for nuværende ikke kommenteret på rygterne om Hoff Thorups mulige afgang.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top