Breaking News: Brøndby frigiver 1000 ekstra billetter til guldbraget mod AGF

The perfect guide to the casino

Breaking News: Brøndby frigiver 1000 ekstra billetter til guldbraget mod AGF

Brøndby kan glæde sig over endnu flere fans til den afgørende guldkamp mod AGF på søndag. Efter AGF har accepteret at flytte deres tilhængere op i det øvre udebaneafsnit, frigiver Brøndby 1000 ekstra billetter til hjemmeholdets fans.

Interessen for kampen er enorm, og tidligere på tirsdagen blev der meldt udsolgt til de 28.000 pladser på Brøndby Stadion. Men nu får 1000 heldige Brøndby-fans chancen for at se holdet jagte mesterskabet på tæt hold.

Billetterne sættes til salg onsdag kl. 14 for billetabonnenter og kl. 15 for alle øvrige.

Læs også: Breaking News: Johannes Hoff Thorup meldes på vej til England

“Alle i klubben glæder sig utrolig meget til at byde velkommen til et udsolgt Brøndby Stadion på søndag og sammen skabe en fantastisk ramme til kampen mod AGF, hvor mesterskabet skal afgøres,” udtaler Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz, til bold.dk.

“Vi opfordrer alle fans til at komme i god tid, da der vil være mange fans i og omkring stadion hele dagen,” understreger han.

Brøndby har i denne sæson haft et flot tilskuersnit på 21.858 til hjemmekampene, en fremgang på 14 procent sammenlignet med sidste sæson. Den store opbakning fra fansene har uden tvivl spillet en afgørende rolle i holdets succesfulde jagt på mesterskabet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top