Han gjorde det: Türker Alici chokerer med utrolig bedrift!

The perfect guide to the casino

Han gjorde det: Türker Alici chokerer med utrolig bedrift!

Mens mange danskere slappede af med sol, øl og is i den forlængede pinseweekend, kæmpede den tidligere ‘Paradise Hotel’-stjerne Türker Alicis sig igennem en Ironman på Lanzarote.

Sammen med kæresten Sarah Tiedt og datteren Kadera var Türker rejst til den spanske ø for at gennemføre den ultimative triatlon-udfordring: 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,2 km løb.

Læs også: Kæmpe chok: “Diamantfamilien” er slut

Efter mange måneders hård træning kunne Türker søndag krydse mållinjen og kalde sig Ironman. En præstation, han er utrolig stolt af:

“En medalje der for evigt vil have en meget meget speciel plads i mit hjerte,” skrev han på sin Instagram-story.

Sarah var lige så begejstret for sin kærestes bedrift:

“Mit hjerte! Han er i mål! Jeg er så stolt,” skrev hun på sin profil.

Türkers rejse mod Ironman kunne følges tæt af fansene på både hans og Sarahs Instagram-profiler. Sarah delte opmuntrende beskeder og billeder af Türker undervejs, mens de interesserede kunne følge hans præstationer på en app.

 

Selvom det var en hård udfordring, formåede Türker at bevare humøret og sende smil til sin familie. Han fandt også tid til at give sin datter et par kys undervejs.

“Mine baller er ved at gå i krampe, og jeg kan ikke spise mere,” lød det fra en smilende Türker, da han kun havde 40 minutters løb tilbage.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top