Oversigt over aftenens kampe: Tyrkiet knuste Holland i storsejr

I aften blev der spillet 5 kampe i EM-kvaifikationen, da der var kampstart kl. 18:00. Der var store mange store overraskelser, hvor vores naboer også stod for en af dem, men aftenens helt store overraskelse kom sydpå.

Tjekkiets kamp mod Letland endte, som forventet med 1-2 til de tjekkiske gæster. De var også tjekkerne, der lagde bedst ud scorede allerede til 0-2 i det 25. minut, hvorefter der ikke skete noget før det 73. minut, hvor Letland fik reduceret til kampens resultat 1-2

Maltas kamp mod Azerbaijan blev sparket igang, da Azerbaijan scorede i det 36. minut. Derefter var der stilstand resten af første halvleg, men allerede 10 minutter inde i 2. halvleg blev der udlignet til 1-1. Malta kom så faktisk foran 2-1, men Azerbaijan fik hurtigt udlignet til 2-2, som også var sådan kampen endte.

Norge stod for en af aftenens overraskelse, da de besejrede Kroatien på hjemmebane. 1. halvleg var uden mål, men efter pausen kom Norge og især Berget, oplagt ud og Berget afgjorde kampen med sine to mål til slutstillingen 2-0.

Dette var aftenens helt store overraskelse, da Tyrkiet og Holland tørnede sammen om tre vigtige point. De fleste havde Holland som favorit, men sådan gik det ikke. Tyrkiet bankede dem nemlig udad banen, hvor massakren allerede startede efter 8 minutter. Derefter scorede Turan i det 26. minut, og så stod der allerede 2-0. Efter pausen var det mere jævnbyrdigt, men til slut i kampen scorede Tyrkiet igen, og kampen endte 3-0.

Den sidste kamp var mellem Wales og Israel. Den, ellers fint spændende kamp, endte uden mål, selvom Wales ellers havde været i god form.