The perfect guide to the casino

Er Cristiano Ronaldo færdig på toppen? Det her tror eksperterne der vil ske i Juventus

 


 

Cristiano er gaven der bliver ved med at give, og næste sæson bliver ualmindelig spændende for Juventus efter tilgangen af verdensstjernen.

Opret din helt egen Betfair lige her

Bliver Cristiano Ronaldo en ligeså stor succes i Juventus, som han har været i Real Madrid? Hos Betfair har de lanceret en række fede specialspil, der handler om hvorvidt Ronaldos storspil fortsætter i Italien.

Cristiano Ronaldo har slået den ene rekord efter den anden i sine ni år i Real Madrid. Den kommende sæson brager verdensstjernen så ud for Juventus i den italienske Serie A, og spørgsmålet er, om den 33-årige portugiser kan fortsætte den fantastiske rekordjagt.

Se alle de vilde Ronaldo specialspil lige her


Hos Betfair følger de Ronaldo med stor interesse og for at gøre det hele endnu mere spændende lancerer de nu en række specialspil, der omhandler portugiserens succes i Torino-klubben. Lige nu får du eksempelvis et tårnhøjt odds 15.0 på, at Ronaldo scorer over 50 mål i Serie A. Man kan også spille på, at fodboldstjernen laver endnu et saksesparksmål, ligesom i den forgangne sæson. Et saksesparksmål i Serie A vil give pengene 3.25 gange igen, mens man kan spille ham som topscorer i den bedste italienske fodboldrække til odds 1.61

Det kan virke voldsomt, at score 50 mål på én sæson, men man skal huske på, at det er Ronaldo vi har med at gøre. Portugiseren kom til Real Madrid i 2009, og har siden scoret 451 mål i 438 kampe for kongeklubben. Ronaldo er en sejrvant herre, idet han har vundet hele 16 trofæer i Madrid.

Opret en Betfair lige her, og få alle de gode odds på Ronaldo

Efter underskrivelsen af millionkontrakten med Italiens førende mandskab, vil han komme til et hold, som bestemt også har for vane at vinde fodboldkampe – og titler. Juventus har længe været helt urørlige i Italien og vundet syv mesterskaber på stribe, ligesom klubben har vundet The Double de senest fire sæsoner.

Har man tiltro til, at de zebrastribede er ligeså suveræne den kommende sæson med Ronaldo på holdet, kan man oddse på, at de går ubesejret gennem Serie A. Det spilles til odds 15.0

Guld til Juventus og Ronaldo? Det er værd, at tage chancen og spille på det

På trods af den store dominans i Serie A har Juventus haft vanskeligt ved, at nå helt til tops i Champions League. Derfor kommer Ronaldo naturligvis til, at spille en nøglerolle i italienernes kamp for, at hente trofæet med de store øre til Torino. Hos Betfair kan man spille på, at Juventus vinder den europæiske turnering, og at Ronaldo samtidig hjemtager Ballon d’or. Det spil står til odds 13.0

Betfair er en af verdens største internationale sportsbetting-udbydere, og man kan finde flere spektakulære odds på Betfairs hjemmeside lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top