The perfect guide to the casino

Inter – Barcelona spilforslag: Her er gaveoddset i topbraget

Kamp: Inter – Barcelona
Spilforslag: Barcelona-sejr
Odds: 1,80
Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

VILDT ODDS fra ComeOn: Få fordoblet dine penge, hvis der kommer over 2 mål i Man City – FCK

Det er ikke hver dag, vi får lov til at opleve en kamp med to så store klubber som denne. Det kan næsten kun blive underholdende, og det skal blive rigtig interessant at se, hvordan Inters gode defensiv klarer sig imod Barcelonas fantastiske offensiv.

Hjemmeholdet har ikke fået den bedste start på sæsonen. Milano-klubben ligger blot nummer ni i Serie A, og de har tabt deres seneste to kampe. I weekenden blev det til et 2-1-nederlag på hjemmebane til AS Roma, og 12 point i otte kampe kan på ingen måde betegnes som en tilfredsstillende pointhøst af milaneserne. Inter har nu tabt fire af deres seneste seks kampe i alle turneringer, og den ene sejr kom imod svage Viktoria Plzen i Champions League. For at gøre tingene værre for Inter må de også undvære midtbanestjernen Marcelo Brozovic samt superstjernen Romelu Lukaku. Begge spillere sidder ude med skader, og de er blandt Inters vigtigste spillere.

Hos Barcelona ser det straks bedre ud. Xavi må ganske vidst også undvære flere profiler, da Jules Kounde, Memphis Depay, Frenkie de Jong og Ronald Araujo alle er skadede, men det har ikke stoppet Barca fra at ligge nummer et i La Liga. De har vundet deres seneste seks ligakampe, og de er i fantastisk form. Barcelona var ufattelig uheldige med at tabe 2-0 til Bayern München på udebane i sidste Champions League-kamp. Barca dominerede nærmest fra start til slut, men for en gangs skyld manglede skarpheden i angrebet, og så tog tyskerne altså sejren. Det resultat skal Barcelona ud og revanchere nu.

Barcelona har en fantastisk statistik imod Inter, hvor er ubesejrede i ti af de sidste 11 indbyrdes opgør. Vi tror, at Barcelona gør kort proces imod Inter og forværrer italienernes krise. Odds 1,80 på Barcelona-sejr hos ComeOn er mere end godkendt.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top