The perfect guide to the casino

Gaveodds fra ComeOn: Få odds 2 på over 1,5 mål i City – FCK

FC København skal på en af klubbens sværeste opgaver nogensinde, når de onsdag gæster Manchester City. Her møder de verdens bedste offensiv, og kampen stinker af mål. Hos bookmakeren ComeOn kan alle danske spillere få fordoblet deres penge, hvis der bliver scoret mindst to mål i kampen. Tilbuddet kan benyttes af alle danskere med en ComeOn-konto – uanset om den er gammel eller helt ny.

 

Hent gaveoddset hos ComeOn her >>

 

Sådan får du ComeOns odds boost

Alle danskere over 18 år kan benytte sig af dette gaveodds fra ComeOn. Det kræver blot en ComeOn-konto. Hvis du allerede har en, kan du spille på over 1,5 mål i Manchester City – FC København til odds 2 med det samme. Hvis du ikke har, skal du følge trinene forneden:

  1. Gå til ComeOn.dk
  2. Opret konto og indbetal mindst 100 kroner
  3. Gå til ComeOn Episke Super-odds
  4. Spil op til 100 kroner på over 1,5 mål i City – FCK
  5. Få din gevinst efter kampen uden omsætningskrav eller lignende

Hvis du er over 18 år og bosat i Danmark, kan du udnytte dette lækre tilbud på Manchester City – FC København. Du kan som bekendt spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og dermed vinde 100 kroner næsten uden risiko. Det er altså et super godt tilbud, der skal udnyttes af alle, der godt kan lide nemme penge med meget lav risiko.

Regler og vilkår for ComeOn Super Episke-odds

Tilbuddet kan benyttes af alle danske spillere. Du skal være minimum 18 år. Der er intet omsætningskrav på en eventuel gevinst. Gevinsten udbetales som kontanter, og du får pengene umiddelbart efter, at kampen er afgjort.

Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds og dermed få fordoblet dine penge, hvis spillet går hjem. Du kan ikke kombinere det forhøjede odds med andre væddemål. Dit spil skal sættes som singlespil, og vil altså ikke fungere i betbuilder, akkumulator- eller systemspil.

Få 100 % op til 1.000 kr. i ComeOn bonus

Hvis du ikke allerede har en konto hos ComeOn, kan du også få bookmakerens velkomstbonus. Denne gives til alle nye spillere, og den er på 100 % op til 1.000 kroner. Det vil sige, at dit første indskud bliver fordoblet med helt op til 1.000 kroner. Hvis du indbetaler 200 kroner, starter du altså med 400 kroner på kontoen for eksempel. Dette tilbud er uafhængigt af føromtalte odds boost, og de påvirker altså ikke hinanden.

Du kan indbetale ned til 100 kroner og starte med 200 kroner, og så kan du passende spille på over 1,5 mål i City – FCK og dermed stå med hele 300 kroner på kontoen, når du går i seng onsdag aften.

Du skal gennemspille din bonus ti gange til minimum odds 1,80 indenfor 60 dage før, at du kan udbetale din bonus.

 

 Hent gaveoddset hos ComeOn her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top