The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Brøndby fortsætter den flotte stime

Oddsforslag: Brøndby vinder

Kampen kan streames hos Bet365.

Denne søndag aften får Brøndby IF hjemme på Brøndby Stadion besøg af OB i 3F Superligaen, og der venter et seværdigt og formentligt også intensivt opgør.

Det er blot fem point som adskiller de to mandskaber inden dagens kamp, hvorfor der er lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Efter sæsonens første 14 kampe har Brøndby vundet fem, spillet seks uafgjorte og tabt tre. Det er også blevet til 20 scoringer, mens de har indkasseret 18.

OB står noteret for tre sejre, mens det er blevet til syv uafgjorte og fire nederlag. De har i disse kampe scoret 20 mål, mens de har indkasseret 19.

Det er altså ligaens nummer 6, som får besøg af ligaens 7. plads, hvorfor det bliver uhyre spændende på Brøndby Stadion.

I de seneste fem Superliga-kampe har Brøndby vundet fire og spillet én uafgjort, hvorfor de er i forrygende form. OB derimod har i deres seneste femkampe spillet tre uafgjorte, tabt én og vundet én.

Derfor er dagens spilforslag:  Brøndby vinder

Spilletidspunkt: Søndag kl. 18:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.95

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 390 kr.

Overskud: 190 kr.

[arrow_forms id=’687740′]

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Svinestregernes kamp: OB’er nedlægger Uhre og ser rødt efter fire minutter på banen

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

Scroll to Top