The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: AC Milan fortsætter deres imponerende stime

Oddsforslag: AC Milan vinder

Kampen kan streames hos Bet365.

Denne tirsdag aften får AC Milan hjemme på Stadio Giuseppe Meazza besøg af Torino i Serie A, og der venter et seværdigt og formentligt også intensivt opgør.

Således har AC Milan fået en fremragende start på denne sæson, mens det har været mere blandet for Torino. Der er altså lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Efter sæsonens første ni kampe har AC Milan vundet otte og spillet én uafgjort. Det er også blevet til hele 22 scoringer, mens de blot har indkasseret ni.

Torino derimod står noteret for blot tre sejre, mens det er blevet til to uafgjorte og fire nederlag. De har i disse kampe scoret 12 mål, mens de har indkasseret 10.

Det er altså ligaens nummer 2, som får besøg af ligaens 12. plads, hvorfor det bliver uhyre spændende på Stadio Giuseppe Meazza

Med en sejr i aften kan AC Milan indtage førstepladsen i Serie A-tabellen, og selvom de er hårdt ramt af skader er der fortsat favoritter til opgøret.

Derfor er dagens spilforslag:  AC Milan vinder

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 20:45.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.57

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 314 kr.

Overskud: 114 kr.

[arrow_forms id=’687740′]

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Så du det? AC Milan udligner på vild kasse

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

Scroll to Top