The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Brentford vinder milliardkampen og kommer i Premier League – og DU får også gevinst

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Brentford – Fulham – Brentford vinder efter ordinær tid

– Efter næsten et år er vi nået frem til sæsonens sidste kamp i engelsk fodbold, og det er milliard-kampen. Vinderen får en plads i Premier League og 1,4 milliarder i tv-penge at gøre godt med. Taberen ville normalt få entre-indtægterne, men det svarer i det konkrete tilfælde til nul kroner. Så man kan konkludere, at taberen bare står tilbage med en lang næse efter at have spillet 49 kampe.

– Da der er så meget på spil, som der er, er disse kampe ofte meget nervøse affærer. Ingen skal risikere noget. Sidste sæsons milliard-kamp endte ganske vist med 2-1 til Aston Villa over Derby, men de foregående seks milliard-kampe endte alle med under 2,5 mål – og i alle tilfælde med, at mindst det ene hold ikke scorede.

– Det ved bookmakerne naturligvis godt, og oddset er derefter. Onsidebetting giver beskedne 1,62 i odds for under 2,5 mål.

– Vi vil hellere gå efter Brentford, der ganske vist havde en down-periode med nederlag til Stoke, Barnsley og Swansea. Men de slog til mod Swansea, da det gjaldt i returkampen i semifinalen (3-1), og deres dårlige periode kom efter en periode med otte sejre på stribe. (Du kan se højdepunkter og mål fra sejren over Swansea i videoen øverst på siden).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Brentford er samtidig det hold, der scorede flest mål af alle i den ordinære turnering. 80 mål i 46 kampe blev det til. Holdet lukkede 38 mål ind, og det gjorde kun rækkens vindere fra Leeds bedre (35 baglænsmål).

– Brentford slog Fulham i begge kampe i den ordinære turnering (1-0 og 2-0).

– En gentagelse af et af disse resultater virker sandsynlig, og Onidebetting honorerer en sejr til Brentford uden mål imod med et odds på 2,95. Imod det taler dog, at Fulham sluttede den ordinære sæson godt af, mens at de til gengæld nær havde sat et tomåls-forspring mod Cardiff over styr i semifinalen. Man kan dog slet ikke udelukke, at Fulham scorer.

– Sejr til Brentford i ordinær tid giver et odds på 2,20, og det napper vi.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 20.45

Sådan sluttede de

Brentford nummer 3 (V24 U9 T13)
Fulham nummer 4 (V23 U12 T11)

(Kampene i playoff-semifinalerne er ikke medregnet).

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,20

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 440 kroner

Overskud: 240 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top