The perfect guide to the casino

Dagens odds: En enkelt tysk kamp kan kickstarte din spilleuge

Odds forslag: Der er ikke ret mange kampe at spille på i dag, så vi er faldet over en enkelt kamp i den tredjebedste tyske række.

Sonnenhof Grossaspach – Würzburger Kickers 1X (dobbelt chance)

– Det er en kamp mellem to hold, der begge er i nedrykningsfare.

– Sonnenhof Grossaspach ligger næstsidst, og det skyldes primært, at holdet ikke scorer ret mange mål De har kun fundet vej til netmaskerne 21 gange i lige så mange kampe.

– På det seneste har de dog haft nogle opmintrende resultater. De spillede uafgjorte kampe mod et par tidligere storhold – først hjemme mod MSV Duisburg og dernæst ude mod FC Kaiserslautern.

– Det første møde mellem de to hold endte med en klar sejr til Sonnenhof Grossaspach på 3-0.

– I aften møder de et hold, der er temmelig ustabile. De vandt ude over Halle og spillede uafgjort mod Bayern Münchens reserver, hvorefter de tabte på hjemmebane til Unterhaching.

– Würzburger Kickers er placeret lige over nedrykningsstregen, og de har det værste forsvar i rækken sammen med Preussen Münster. De har indkasseret 42 mål i 21 kampe, og det svarer til et gennemsnit på 2 mål imod pr. kamp.

– Mod så gavmildt et forsvar må selv Sonnenhof Grossaspach have gode chancer for at score, og vi føler, at oddset i denne kamp er fornuftigt i forhold til risikoen.

Sådan ligger de

Sonnenhof Grossaspach nummer 19 (V4 U6 T11)
Würzburger Kickers nummer 14 (V8 U3 T10)

Sidste sæson

Sonnenhof Grossaspach – Würzburger Kickers 2-1

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,80

Odds tips: 200 kroner

Mulig gevinst: 360 kroner

Overskud: 160 kroner

Du kan spille dette spil og mange andre ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top