The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Fortsætter Arsenal deres imponerende stime?


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Premier var i den grad tilbage denne weekend efter en lang landskampspause. Der var dramatik for alle pengene, og flere vilde resultater samt mål.

Hvem kommer lige til at glemme slutscenerne af Chelsea-United lige foreløbig?

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Der er således stadigvæk én kamp tilbage af denne Premier League-runde, og her skal to offensive hold i aktion. Arsenal scorer på næsten alt i øjeblikket, og de nyder virkelig at spille fodbold under Emery.

Leicester er lidt som nat og dag, hvilket kendetegner et midterhold rimelig godt i Premier League. De kan nemlig altid drille de store, men de kan sagtens tabe vigtige point til bundklubber også. Det forventes dog at Arsenal vinder denne kamp sikkert, da de er inde i en utrolig stime.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Til denne kamp spilles der nemlig på, at Arsenal vinder begge halvlege over Leicester. Der er således stor tiltro til, at London-klubben fortsætter deres imponerende form, hvor de har hentet utallige og sikre sejre hjem. Unai Emery ligner altså en mand, som virkelig har fået styr på sit mandskab.

Hvis du følger ekspertens råd og spiller med på denne kamp, så kan du hente odds 2.30! Der er altså mulighed for at starte ugen på den bedst tænkelige måde.

Herunder kan du se forslaget, som du kan spille med på.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top