The perfect guide to the casino

Dét lavede Mads Mikkelsen, mens de andre skuespillere fejrede ‘Oscar’-sejr

Thomas Vinterbergs ‘Druk’ blev natten til mandag kåret til bedste udenlandske film, og ‘Druk’-holdet fejrede sejren på Zentropa – lige med undtagelse af Mads Mikkelsen.

Thomas Vinterbergs ‘Druk’ har høstet store titler siden visningen i de danske biografer, og nu har den også fået en kæmpe international hæder.

Natten til mandag blev den nemlig kåret til bedste udenlandske film ved den 93. udgave af ‘Oscar’-uddelingen i Los Angeles.

Kun Thomas Vinterberg og hans hustru Helene Reingaard Neumann deltog i prisuddelingen grundet coronarestriktionerne, men på Zentropa var hele holdet samlet.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

Her fejrede skuespillerne triumfen, men Mads Mikkelsen var ikke at finde blandt de glade sejrsherre. Han var i stedet hjemme i privaten.

Hans hustru Hanne Jacobsen lagde nemlig en video op, hvor Mads Mikkelsen sagde blandt familie, da ‘Druk’ blev udpeget som vinder af en ‘Oscar’.

– Nej, hvor er det godt. Hvor er det vigtig, udbrød en glad Mads Mikkelsen på en video fra hustruens Instagram-profil, som du kan se her.

SE OGSÅ: Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her ??

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top