The perfect guide to the casino

Medie: SÅ meget tjener Bendtner og Philine på deres nye reportageserie

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Indtil videre af fodboldkarrieren og de store kontrakter lagt på hylden af Nicklas Bendtner, og i stedet skal han få tiden til at gå med noget andet.

Til foråret 2020 er der premiere på Bendtner og Philine’ på Dplay, hvor man får et helt unikt indblik i det celebre pars hverdag. Her følger man de to kendte danskere helt uden filter, og får lov til at opleve både parrets op og nedture.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Nu har HER&NU meldt ud, hvad den 32-årige Bendtner og 27-årige Philine modtager for serien. Mediet melder om, at parret modtager en million kroner for første sæson, men kan se frem til mere end blot dette, da der allerede er lagt planer for endnu en sæson til foråret.

Hvis et beløb på en million kroner er rigtigt, må det trods alt anses som noget af et plaster på såret for Nicklas Bendtner, hvis fodboldkarrieren viser sig at være helt færdig. Der har ikke været meget tvivl om, at Nicklas Bendtner gerne ville fortsætte i FC København, som han kom til i september, men her blev det altså ikke til en kontraktforlængelse.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Udover FC København, har den 32-årige angriber i løbet af sin karriere tørnet ud for Arsenal, Sunderland, Birmingham, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest og Rosenborg. Det er også blevet til 81 landskampe, hvor Bendtner har scoret 30 mål og lavet 12 assists.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top