The perfect guide to the casino

Fuldstændigt vanvittigt: SÅ mange millioner tjente Conor McGregor i SEKUNDET

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Scenen var sat, og hypen var skudt i vejret da Conor McGregor skulle i kamp mod Donald Cerrone tidlig søndag morgen dansk tid.

Conor McGregor er enorm populær, og udover at være en af verdens bedste fightere gennem tiden i hans disciplin, er han også en dyr herre. Inden kampen mod Cerrone, var McGregor sikret tre millioner dollars, men nu har flere udenlandske medier regnet på, hvor meget Conor McGregor har tjent alt i alt, efter Pay-per-view pengene er tikket ind.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Conor McGregor har selv sagt, at han ville tjene 80 millioner dollars eller omkring 542 millioner kroner for kampen. Hvis de tal passer, har McGregor haft en SEKUND-løn, som ikke mange andre kan drømme om. Kampen varede 40 sekunder, og hvis der tikker 542 millioner kroner ind på kontoen, svarer det til 13,55 millioner kroner I SEKUNDET.

Om beløbet er helt korrekt, er ikke bekræftet, men med massere af seere til nattens kamp, har flere medier meldt ud, at det langt fra er usandsynligt, at Conor McGregor har indkasseret så stort et millionbeløb.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

For Conor McGregor er de 542 millioner kroner ikke engang et rekordbeløb, eller et beløb, han slet ikke har modtaget før. Til både kampen mod Khabib Nurmagomedov og boksekampen mod Floyd Mayweather har McGregor tjent samlet 150 millioner dollars eller omkring 1,017 milliarder kroner ifølge flere udenlandske medier.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top