The perfect guide to the casino

Super gaveodds: Crystal Palace-Liverpool

Kampen mellem Crystal Palace og Liverpool spilles lørdag den 25. februar kl. 20:45, og Liverpool har brug for en sejr for at arbejde sig tættere på fjerdepladsen, efter at have vundet to ligasejre i træk.

Efter tirsdagens kollaps mod Real Madrid vil Liverpool gerne signalere, at nederlaget var en enlig svale, og at de stadig kan konkurrere om en top 4 placering.

Modtag din bonus fra Bet365 i dag. 

Crystal Palace har derimod haft en svær tid i ligaen og har ikke vundet i deres seneste syv kampe. Deres spil har heller ikke været opsigtsvækkende, og holdet forventes også at spille uden deres stjerne Zaha i kampen mod Liverpool. Dette taler yderligere for, at Liverpool vil tage de tre point i kampen. Selvom Liverpools midtbane mangler lidt tempo, har Crystal Palace ikke den fart i deres spil, der skal til for at udnytte det.

Det ser ud til, at Crystal Palace vil kæmpe for at undgå at blive trukket ind i nedrykningskampen i de kommende uger, mens Liverpool vil kæmpe for at sikre deres plads i toppen af tabellen. Mit bud er, at Crystal Palace vil have problemer i den kommende måned, og at de vil kæmpe alvorligt for at undgå nedrykning.

Liverpool vil presse hård på igennem hele kampen. Vi spiller derfor Liverpool til at have fleste hjørnespark odds 1.50 hos

Bet365

Bonus info: Jørgen Klopp har aldrig tabt til Crystal Palace – som Liverpool manager – udfra det kan man også spille Liverpool draw no bet hos Bet365 til odds 1.28 – hvis man er til helt sikre spil.

OVERSIGT

Scroll to Top