Preview: OB – SønderjyskE

OB tager imod SønderjyskE søndag d. 22/7 kl. 14 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
OB formåede ikke at følge op på den ellers gode opstart, som kun havde budt på sejre, da de tog hul på sæsonen mod Vendsyssel. Fynboerne tabte 3-2 til Vendsyssel i en kamp, der skulle have givet den nye OB-træner, Jakob Michelsen, en god start for striberne. Jakob Michelsen skal nu op imod sin gamle klub, hvor han var træner, i søndagens kamp mod SønderjyskE, hvor fynboerne skal op på hesten igen efter skuffelsen i det nordjyske.

SønderjyskE led ligesom OB også et nederlag i deres sæsonåbner, hvor det var AaB, der med et sent mål stjal alle tre point i det sønderjyske. SønderjyskE spillede egentlig en fornuftig kamp, men en snu frisparksscoring fra Kasper Kusk var nok. Gæsterne skal, ligesom OB, bruge en sejr i dag for at komme ordentligt i gang med sæsonen.

Forventede startopstillinger:
Jens Jakob Thomasen udgik kort inde i kampen mod Vendsyssel og er tvivlsom til søndagens opgør. Ind er kommet Janus Drachmann, men det er måske lige tidligt nok at glide ind i startopstillingen, hvorfor det formegentlig bliver Casper Nielsen.
SønderjyskE har ingen skader og karantæner og det bliver derfor nok samme 11, der stiller op til start i søndagens opgør.

OB (4-4-2): Grytebust – Laursen, Petersen, Ludwig, Barrett – Greve, Tverskov, Nielsen, Kløve – Helenius, Jacobsen

SønderjyskE (4-4-2): Mielitz – Gartenmann, Luijckx, Pedersen, Marfelt – Absalonsen, Rømer, Jonsson, “Greko”, Hvilsom, Lieder

De skal gøre forskellen:
SønderjyskE skal stole på deres stærke defensiv, som så solid ud i kampen mod AaB, hvor de var uheldige med frisparksscoringen. Christian Greko Jakobsen bliver vigtig for gæsterne, mens man nok også håber på at få Mart Lieder lidt mere i spil end tilfældet var mod AaB i præmiereren.
Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen skal i gang igen efter ferien, hvor de senest mod Vendsyssel ikke havde mål i støvlerne. Derimod kom Nicklas Helenius samt unge Mathias Jørgensen ind fra bænken, hvor begge fik scoret. Der er derfor kamp om pladserne i front. Nyindkøbte Alexander Ludwig havde en svær debut, hvor han flere gange så tvivlsom ud, hvorfor der altså skal rettes op på samarbejdet mellem Kenneth Emil Petersen og den nye Ludwig.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. SønderjyskE vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor det gælder om for OB at spille sig igennem SønderjyskE, som før har voldet problemer.

Sidst de to hold mødtes i Odense endte det 2-1 til OB, og om vi får samme spænding i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 14 på Nature Energy Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod SønderjyskE, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top