The perfect guide to the casino

FCK-bombe: Wiliam Kvist smidt på porten

Den tidligere FC København- og danske landsholdsspiller, William Kvist, er ikke længere en del af bestyrelsen i hovedstadsklubben.

38-årige William Kvist har været en del af bestyrelsen i FC København siden 2019, og han har i løbet af sin tid blandt andet været med til at fyre Ståle Solbakken, men tiden med indflydelse på de mange store beslutninger er nu slut.

FC København oplyser således i en pressemeddelelse, at William Kvist er færdig som bestyrelsesmedlem, og i den forbindelse udtaler bestyrelsesformand Allan Agerholm følgende.

– Vi skylder William stor tak for hans indsats i bestyrelsen. Han tog en stor og vanskelig opgave på sig, da klubben havde brug for det, og han har siden været bindeled mellem den sportslige afdeling og bestyrelsen.

– Det skylder alle FCK´ere ham respekt for, og han vil altid være velkommen i klubben og i Parken.

– FC København er inde i en rivende positiv udvikling både kommercielt og sportsligt, så nu vil vi i bestyrelsen starte arbejdet for at finde en ny kandidat til bestyrelsen.

– Her vil vi have fokus på at finde en med stor erfaring og international indsigt i fodboldbranchen for at sikre, at vi også fremadrettet har de kompetencer i bestyrelsen, siger Agerholm.

Ifølge flere danske medier – heriblandt bold.dk, så skyldes William Kvists exit en række interne stridigheder og uenigheder med prominente bestyrelsesmedlemmer som Erik Skjærbæk og Peter Korsgaard Sørensen, der sammen ejer 50,3 procent af stemmerne.

OVERSIGT

Scroll to Top