The perfect guide to the casino

Prisen er eksploderet: Rasmus Højlund kan blive solgt for astronomisk millionbeløb

Den danske angriber kan blive skudt afsted for en kæmpe pose penge.

20-årige Rasmus Højlund har taget Serie A med storm, siden sit skifte til Atalanta fra østrigske Sturm Graz i sommers, og det har også medført, at han er et varmt navn blandt flere europæiske topklubber.

En af dem er angiveligt Napoli, der har udset sig den danske angriber til at erstatte Victor Osimhen, såfremt han bliver solgt til sommer, og det er altså ikke småpenge, som Napoli må smide efter Rasmus Højlund, hvis man skal tro transferjournalisten Luca Marchetti, der har talt med Radio Marte.

Han mener således, at prisen godt kan nærme sig Osimhens, som menes at koste i omegnen af 800 millioner kroner.

– Hvad han (Højlund) kommer til at koste? Hvis du tager til Atalanta i dag, og de ikke siger, at han skal koste det samme som Osimhen, vil de sige, at han skal koste tæt på det samme som ham. Vi taler om en ung og stærk angriber, siger journalisten til Radio Marte og fortsætter:

– Under Gian Piero Gasperinis vejledning har han vist, at han har gode egenskaber. Han har et fantastisk løb, hurtighed og boldkontrol, som er ualmindeligt godt for en spiller af hans størrelse, der spiller hans position. Højlund er værdsat i Europa og har som følge heraf stor værdi, lyder det fra Luca Marchetti.

Rasmus Højlund står i indeværende sæson noteret for fem mål og en enkelt assist i 18 Serie A-kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top