'Skulder ved skulder' Hør Danmarks officielle Qatar VM 2022 sang

The perfect guide to the casino

‘Skulder ved skulder’ Hør Danmarks officielle Qatar VM 2022 sang

Danmarks officielle VM-sang er i dag blevet udgivet, og den hedder ‘Skulder ved skulder’. Teksten er skrevet af Jarl Friis-Mikkelsen, og flere landsholdsspillere synger med på omkvædet. Hør den her. 

I løbet af de sidste par uger er der kommet flere bud på en Danmark VM 2022 sang fra danske musikere. Wafande har udgivet ‘Nu det Danmark’, imens Christopher har udgivet ‘Jeg tror kun på én Hjulemand’. I dag er den officielle danske VM 2022 sang så blevet udgivet.

Sangen er skrevet af Jarl Friis-Mikkelsen, der også skrev den legendariske ‘Re-Sepp-ten’, og den er lavet i samarbede med Burhan G, Nicolai Seebach og Ankerstjerne. Derudover synger flere af landsholdets spillere med på koret.

Sangen hedder ‘Skulder ved skulder’, og du kan høre den her:

Den mest fremtrædende landsholdsspiller i sangen er målmand Kasper Schmeichel. Hans vokal går igen ligesom Frank Arnesens gjorde på ‘Re-Sepp-ten’, og hans musikalske evner bliver også fremhævet af flere af holdkammeraterne.

I interviews med TV2 fortæller både Joachim Andersen og Rasmus Nissen Kristensen, at Schmeichel nok er den mest musikalske spiller på landsholdet.

Selve sangen kalder Jarl Friis Mikkelsen for en popsalme.

– Da vi mødtes første gang, snakkede vi om, hvilken vej vi skulle gå. Vi blev enige om, at ordet salme var et godt udgangspunkt, som ikke var prøvet før. Så man kan vel godt kalde det en popsalme. Det handler ikke om os. Det måtte kun handle om fodbold, landsholdet og sammenhold, forklarede Jarl Friis Mikkelsen, da TV 2 SPORT interviewede ham på optagedagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top