The perfect guide to the casino

Politiet efterlyser Brøndby-hooligan: Ved du, hvem han er?

Københavns Vestegns Politi efterlyser Brøndby-hooligan for grov vold imod en politibetjent i forbindelse med Conference League-kampen mellem Brøndby og polske Pogon Szczecin. De beder offentligheden om hjælp med at identificere den formodede hooligan.

Det gik vildt for sig, da Brøndby slog Pogon Szczecin i Conference League den 28. juli. På banen sejrede Vestegnens stolthed stort, men udenfor banen kom danske og polske fans i voldsomme slagsmål.

Siden kampen har Vestegnens Politi efterforsket, hvad der skete, og de efterlyser nu en Brøndby-hooligan, der er mistænkt for vold imod en politibetjent. Derudover er han også mistænkt for grov forstyrrelse af den offentlige ro og orden samt overtrædelse af maskeringsforbuddet. Det oplyses i en pressemeddelelse.

Politiet ved ikke, hvem den unge mand er, og de beder derfor offentligheden om hjælp med at identificere ham.

– Siden fodboldkampen i juli har vi efterforsket sagen, og vi har vurderet, at vi nu har brug for offentlighedens hjælp til at identificere den mistænkte, siger politikommissær Søren Andersen i en pressemeddelelse.

Vestegnens Politi oplyser, at manden var maskeret, da forbrydelsen blev begået men efter at have gennemgået videoovervågning fra kampen, mener de at have identificeret manden.

Han beskrives således: “Cirka 25-30 år, ca. 180 cm. høj, muskuløs af bygning, kronraget, skægstubbe, iført gul trøje med blå ærmer.”

Billedet forneden er af den efterlyste.

Hvis du ved, hvem manden på billedet er, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefonnummeret 43861448.

Billede af Brøndby-hooligan

 

OVERSIGT

Scroll to Top