The perfect guide to the casino

Manchester United med gigantisk underskud og øget gæld

Manchester United har netop præsenteret et underskud på næsten en milliard kroner for den forgangne 2021/2022-sæson. Det på trods af klubbens omsætning steg med 18 procent.

2021/2022-sæsonen var ikke let for Manchester United. De røde djævle havde store problemer på banen, og undervejs blev manager Ole Gunnar Solskjær fyret. Derudover brugte klubben store summer på nye spillere, men den fik ikke succes på banen. Og det var altså dyrt. Det viser klubbens seneste regnskab.

Klubben har netop offentliggjort den finansielle rapport for sidste sæson, og det er ikke køn læsning. Manchester Uniteds gæld er vokset med 22 % mellem 2021 og juni 2022, og tabte i alt 17 millioner kroner om ugen i gennemsnit sidste år. I alt var underskuddet på 983.459.400 kroner.

Manchester United forklarer selv det store underskud med, at de blandt andet måtte aflyse deres træningstourné i 2021, imens de også har investeret tungt i spillertruppen.

Regnskabet viser også, at det kostede lidt over 210 millioner kroner at fyre Ole Gunnar Solskjær og Ralf Ragnick samt deres trænerstaber.

OVERSIGT

Scroll to Top