The perfect guide to the casino

Har salget af Romelu Lukaku reddet Inter Milan fra konkurs?

Dette indhold er sponsoreret.

Der er rigtig mange virksomheder, som har lidt store tab under pandemien, og fodboldklubber er bestemt ingen undtagelse. De fleste fodboldklubber er dybt afhængige af indtægterne på kampdagen for at kunne løbe rundt, og de tomme stadions verden rundt, har for størstedelen af de store fodboldklubber betydet røde tal på bundlinjen. En af de klubber, der har været udfordret økonomisk under pandemien, er den italienske fodboldklub Inter Milan.

Fra sejr til økonomisk krise
Der er ikke langt fra succes til krise i fodboldens verden, og det har den italienske fodboldklub Inter Milan måtte sande. I sommers blev de kåret som vinder af den italienske liga Serie A, og de brød dermed Juventus stime på ni mesterskaber i træk. Sejren var knap blevet fejret før det kom frem, at Inter Milan var i store økonomiske problemer. Dette betød at succestræneren Antonio Conte forlod klubben, og der var ligeledes behov for store salg af klubbens profiler såsom Achraf Hakimi og deres stjerneangriber Romelu Lukaku. De to profiler indbragte tilsammen omkring 1,3 mia. kr, hvoraf salget af Lukaku stod for omkring 850 mio. kr. Penge som må siges at have været altafgørende for, at Inter Milan ikke blev begæret konkurs i sommer.

Fra økonomisk krise til sportslig succes
På trods af, at Inter har mistet træneren og flere profiler, ligger de alligevel nr. 1 i Serie A i denne sæson, hvilket må siges at være overraskende, når man tager klubbens situation in mente. Inter Milan er altså, overraskende nok, en klub man kan regne med i den her sæson, og hvis du nyder at se italiensk fodbold, så er du helt sikkert glad for, at Inter Milan i første omgang har overlevet den økonomiske krise. Inter Milan er nemlig en traditionsrig klub, der er med til at højne de spillemæssige niveau i Serie A. Det er nemlig ikke alle hold, der har lige meget kvalitet, og det kan være mindre interessant at følge en kamp mellem Spezia og Verona. I den forbindelse kan det være underholdende at spille lidt spil online. Læs mere om free spins her, hvor du kan spille helt uden at indskyde nogle penge. På den måde kan du frit og kvit prøve de mange sjove spillemaskiner, og hvis du er heldig, er der mulighed for at vinde penge. Det er imidlertid vigtigt, at du ikke spiller for at vinde penge, men derimod gør det fordi du synes det er sjovt.

OVERSIGT

Scroll to Top