Kostede 37 millioner kroner i i 2019: Nu spøger han i Brøndby

Den svenske U21-landsholdsspiller Benjamin Nygren tiltrækker sig interesse fra en dansk klub – og det er angiveligt Brøndby, som leder efter nyt blod til offensiven i løbet af januars transfervindue.

Benjamin Nygren skiftede fra Göteborg til Genk i 2019 for hele fem millioner euro, hvilket svarer til i omegnen af 37 millioner kroner – men den 20-årige offensivspiller har ingenlunde slået til i den belgiske klub.

Læs også: Skrottet af Brøndby: Langer ud efter klubben

Derfor blev han i oktober 2020 udlejet til hollandske Heerenveen på en relativ lang lejekontrakt frem til sommeren 2022, men alle parterne skulle være interesseret i at forkorte det ophold – og det er der muligheder for.

Den belgiske avis Het Belang Van Limburg skriver nemlig, at Benjamin Nygren kan være på vej mod et skifte til dansk fodbold, efter klub fra Superligaen har vist seriøs interesse i at hente ham allerede denne vinter.

Læs også: Brøndby har sat høj pris på Uhre – Norwich har ikke budt

Avisen kan ikke afsløre, hvem der er afsenderen af buddet, men ifølge SC Heerenveen Transfermarkt er det Brøndby, som ønsker at hente angriberen – måske i første omgang på en lejeaftale med en betydelig lavere købsklausul end de 37 millioner kroner.

Mediet spår samtidig, at der er gode muligheder for, at Benjamin Nygren tager afsted denne vinter, og den 20-årige angriber skulle også være lun på tanken om at prøve noget nyt for at kickstarte karrieren.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA 3F SUPERLIGAEN LIGE HER

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Skiftede Danmark ud med Tyskland: Nu er Bundesliga-danskerens kontrakt revet i stykker

Læs også: Martin J. er sikker: ‘Arsenal henter Barca-stjerne’

Læs også: Kjærs drømme-signing: ‘Vil ønske at Liverpool henter ham’

OVERSIGT

Scroll to Top