The perfect guide to the casino

Fodboldredaktør om Wilczeks Brøndby-gestus: ‘Drop det – det giver ingen mening’

B.T.’s fodboldredaktør Michel Wikkelsø Davidsen anerkender Kamil Wilczeks flotte præstationer på det seneste, men han køber ikke hans ‘gestus’ mod Brøndby.

Kamil Wilczek var på pletten to gange for FC København mod Brøndby søndag eftermiddag, da han scorede til 0-1 og 1-3.

Se begge mål og de øvrige højdepunkter fra kampen her:

Den polske angriber, der spillede i 2016 til 2020 for Brøndby, valgte ikke at juble ved nogle af scoringerne – en form for respekt til den klub, han nød stor succes hos.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

B.T.’s fodboldredaktør Michel Wikkelsø Davidsen forstår ikke, hvorfor Kamil Wilczek pludselig forsøger at genvinde noget respekt.

– Jeg forstår det ikke. Hvis det for Kamil Wilczek handler om at vise respekt til de fans, der i fire år tilbad ham på Vestegnen, mens han gjorde sig til den mest scorende Brøndby-spiller i Superligaen, så giver det ikke stor mening for mig, skriver han i sin klumme efter kampen hos B.T.

Fodboldredaktøren mener nemlig, at den respekt for længst er tabt på gulvet. Det blev den så snart, han skiftede til FC København.

– Den respekt skulle han have vist i sommer, hvis den reelt var der, og da han traf den beslutning, var det ham, der trak en streg i sandet. Det var ham, der solgte alt, hvad der hedder respekt.

Kamil Wilczek blev interviewet efter gårdagens derbybrag, hvor han udtrykte glæde over sine to scoringer og sejren. Se interviewet med den rutinerede målræv i videoafspilleren øverst.

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top