The perfect guide to the casino

Avis: Brøndby-spids kan blive solgt til januar

Brøndbys Simon Hedlund kan have spillet sin sidste kamp for klubben. Den svenske angriber kan blive solgt til januar, forlyder det.

Brøndby IF forstærkede sig i begyndelsen af januar sidste år med Simon Hedlund, som kom til klubben efter et ophold i den tyske klub, Union Berlin.

Dengang tegnede han en fire og et halvt-årig kontrakt, som står til at udløbe i sommeren 2023, men meget tyder på, at han er fortid før det.

Ekstra Bladet skriver i deres ‘plus’-univers, at den svenske angriber kan blive solgt i løbet af januars transfervindue.

Den svenske angriber blev også rygtet væk i det seneste transfervindue, hvor der angiveligt var russiske, franske og italienske bejlere.

Dengang afskrækkede Brøndby dog interesserede klubber med et prisskilt på 18 millioner kroner, men nu kan han formentlig gå for et betydeligt mindre beløb til januar.

Læs også: Jan Bech blander sig: Derfor har Brøndby ikke forlænget med Niels Frederiksen

Efterårssæsonen har nemlig været alt andet end harmonisk for Simon Hedlund, der har haft besværligt med at finde vej til netmaskerne og sågar startopstillingen.

Derudover har der også været en disciplinær sag mod ham internt i klubben, efter han sparkede en bold efter assistenttræner Jesper Sørensen til en træning.

Ydermere har han været stærkt utilfreds med sine bænkpladser, hvilket fik Niels Frederiksen til at pille ham helt ud af truppen en runde.

Simon Hedlund er 27 år gammel.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: HEDLUND BLIVER JORDET – FÅR STRAFFE EFTER VAR-DOM!

Læs også: Nyt Brøndby-scoop: ‘De scorer 10x prisen på ham om to år’

Læs også: Har Brøndby givet Lindstrøm ‘påtale?’ Ændrede holdning på under en uge

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top