The perfect guide to the casino

Nyt Brøndby-scoop: ‘De scorer 10x prisen på ham om to år’

19-årige Oskar Fallenius er meget tæt på et skifte til Brøndby, og det kan tyde på, at klubben laver et scoop af de store.

Carsten V. Jensen har sans for en god handel, og det har han øjensynligt lavet med Blás Riveros, som på trods af sin lange skade ligner et sikkert storsalg.

Læs bare HER, hvor meget den sydamerikanske venstreback bliver vurderet til!

Brøndbys fodbolddirektør er nu meget tæt på at lande den 19-årige Oskar Fallenius, som ventes at blive præsenteret i klubben i de kommende uger.

Den unge komet lavede et vildt frisparksmål i går, og det fik en svensk fodboldfan til at spå et regulært transferscoop.

– Fallenius til Brøndby ‘sutter’, hvis man kigger på det med Allsvenskan-øjne. Det viser også, hvor langt bagud de svenske klubber er i forhold til Brøndby, FC København og FC Midtjylland, skriver han og tilføjer så.

– Brøndby ved, at de får 10 gange prisen på denne spiller om 2 år. Imens leder alle svenske klubber efter de billigste talenter.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Så du den: Brøndby-talent spadserer forbi modstander med flabet hæl-detalje!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top