The perfect guide to the casino

Journalist spår Riveros-salg i 2022: Så vild bliver prisen

Blás Riveros er ude med en lang skade, men den danske transferguru Søren Sorgenfri spår et stort salg af den sydamerikanske venstreback, der kom til for beskedne 500.000 kroner.

Brøndby IF hentede eftertragtede Blás Riveros den 5. oktober, hvor Carsten V. Jensen lagde 500.000 kroner for sydamerikaneren, der for under et år siden blev rygtet til Chelsea FC.

I sin første Superliga-kamp scorede Blás Riveros på et flot langskud, mens han i samme kamp pådrog sig en alvorlig skade, der holder ham på sidelinjen i et års tid.

Trods den slemme skade er der udsigt til et fremtidigt storsalg, skriver den danske transferguru Søren Sorgenfri i sin Transfer Talk.

– Er han tilbage i form til sensommer/efterår 21, så har han gode chancer – forudsat han rammer sit niveau – for at blive en del af Paraguays VM-trup til slutrunden i Qatar 22. Der jo efterfølges af et transfervindue. Hvis ligningen så alligevel går op for Riveros, så kan han blive skudt af i vinteren 21/22 eller sommeren 22, skriver han og tilføjer om prisen, der kan blive svimlende høj.

– Han vil kunne indbringe en transfersum i størrelsen 5-6 millioner euro, hvis alle tegn i sol, måne og stjerner står rigtigt.

Søren Sorgenfri skriver ydermere, at Brøndby IF ikke henter en ny venstreback til januar. I stedet satser man på Bruus og Bjur, hvilket også giver mening i forhold til, at pengene ikke vokser på træerne på Vestegnen.

Blás Riveros skrev en fire-årig kontrakt med Brøndby IF, og han har tidligere spillet Champions League-kampe og været fast mand for FC Basel.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: NIELS FREDRIKSEN SÆTTER ORD PÅ BLAS RIVEROS’ CHOK-SKADE!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top