The perfect guide to the casino

Offentliggør VAR-billedet: Mikael Uhre var offside – Derfor blev målet ikke underkendt

VAR har offentliggjort et billede, der viser, at Mikael Uhre var offside med 28 millimeter.

Mikael Uhre scorede mandag aften til 2-0 for Brøndby IF i en offside-position, hvilket flere kunne se med det blotte øje, mens TV3 Sport også offentliggjorde nogle billeder, der lignede en klar offside på Brøndby-angriberen.

Tirsdag erkender VAR, at Mikael Uhre var offside.

Det sker via Superligaens Twitter-kanal, hvor der er uploadet et billede, som viser, at Brøndby-angriberen var 28 millimeter offside, da bolden blev spillet.

Målet blev dog ikke underkendt, fordi fejlen ikke var klar eller åbenlys, lyder det i et skriv på Superligaens hjemmeside.

– Vi kan konstatere, at der foregår en del debat om gårsdagens 2-0 scoring til Brøndby. Denne debat er bl.a. opstået, da TV desværre sætter en forkert placeret streg/linje på deres livetransmission, lyder det.

– Dette har fået flere til at tvivle på dommernes afgørelse, som efterfølgende blev bakket op af VAR. Derfor har vi valgt at offentliggøre billedet fra VAR med den korrekte streg. Og ja, det viser at Uhre er offside med 28 millimeter.

– Men det er besluttet, i fællesskab med klubberne, at der kun skal laves en intervention (omstødelse af dommerens kendelse), hvis det er en clear & obvious/klar & åbenlys fejl, da vi i Danmark ikke ønsker Premier League-tilstande, lyder det på Superliga.dk.

SE DET KONTROVERSIELLE OFFSIDE-MÅL I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top