The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du tirsdagens rygtebørs.

Thomas Frank, der jo er cheftræner i Brentford i den næstbedste engelske række, er træt af rygterne omkring et muligt exit for den algeriske fløjspiller, Saïd Benrahma. Danskeren forlanger en hurtig afgørelse. Sportsmole har historien. (Du kan se og høre et interview med Thomas Frank øverst på siden).

Manchester United forsøger at få fat i Chelseas franske defensive midtbanespiller, N’Golo Kanté. Den historie har Daily Mirror mere om.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Italienske Calciomercato skriver, at FC Barcelona definitivt har opgivet at købe Inters argentinske angriber, Lautaro Martinez, i dette transfervindue.

Aston Villa vil ifølge Sky Sports forsøge at leje den engelske midtbanespiller, Ruben Loftus-Cheek, af Chelsea, hvor han er blevet i overskud efter klubbens mange nyindkøb.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Tottenham håber ifølge Daily Telegraph (kræver login) at kunne købe den norske angriber, Joshua King, af Bournemouth, inden transfervinduet lukker i begyndelsen af næste måned.

Men også den belgiske angriber i Crystal Palace, Christian Benteke, er på ønskelisten hos Spurs-manager José Mourinho. Den historie har Football Insider.

Bayern München er ifølge spanske SPORT rasende over, at Ajax’ amerikanske højre back, Sergiño Dest, efter al sandsynlighed ender i FC Barcelona.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top