The perfect guide to the casino

Han er kommet – men de er væk: Her er status for Brøndby en uge inden Superliga-starten

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Brøndby har fået en spiller tilbage efter et leje-ophold, men fem spillere er til gengæld væk fra klubben på den københavnske vestegen.

Den ene spiller, som er tilbage i Brøndby, er Rezan Corlu, som i sidste sæson var udlejet til Lyngby.

Den 23-årige offensive midtbanespiller med de tyrkiske rødder er en spiller, som Brøndby venter sig meget af. Han kan skabe mange farlige situationer for modstanderne med sine driblinger og sine gode afleveringer til angriberne.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

På afgangssiden er det største tab så afgjort Simon Tibbling, som godt nok har været noget skadet. Men svenskeren er trods alt tidligere europamester for ungdomslandshold, og ham kunne Brøndby sagtens have brugt.

Han er solgt til FC Emmen i Holland for en overgangssum på seks millioner kroner. Det er ikke et vildt beløb, men Brøndby sparer samtidig en del lønkroner, og det er helt nødvendigt, efter at klubben i 2019 præsenterede et regnskab med et underskud på 78 millioner kroner.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Derudover har Brøndby valgt ikke at forlænge med Kasper Fisker, som også har været meget skadet. Den tidligere Randers FC-spiller fortsætter karrieren i Fremad Amager i den næstbedste række.

Den unge angriber, Roni Arabaci, har Brøndby sendt til Sønderjyske, og den slovakiske angriber, Samuel Mraz, er returneret til italienske Empoli efter endt lejeophold.

Endelig er der Ante Erceg, som er taget til Osijek hjemme i Kroatien. Han blev aldrig en stor succes i Brøndby, og i den sidste tid var han lejet ud til Esbjerg – også uden større succes.

En klasse-angriber står stadig øverst på ønskelisten hos Brøndbys træner, Niels Frederiksen. Klubben forsvarede sig glimrende i foråret, og det lykkedes også at kreere chancer i mesterkabsslutspillet, men det blev generelt til for få mål.

Transfervinduet er dog åbent til 5. oktober, så det kan stadig nåes. Men meget tyder altså på, at Brøndby i den første kamp 13. september hjemme mod FCN må klare sig med de spillere, som klubben allerede har.

(Du kan se Brøndby vinde over FC Nordsjælland i videoen øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top