The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken om Europa-lodtrækning: – Nei, nei, nei!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FC København skal møde IFK Göteborg på udebane i Europa League-kvalifikationen, og det huer ikke manager Ståle Solbakken.

IFK Göteborg er kommet med i Europa League-kvalifikationen takket være klubbens status som svenske pokalmestre. Og de kan sagtens repræsentere en vanskelig udfordring for FC København i forsøget på igen at komme med i turneringens gruppespil.

I betragtning af at FCK også for eksempel kunne have trukket B36 fra Færøerne, er manager Ståle Solbakken ikke glad for lodtrækningen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Det var selvfølgelig ikke den lodtrækning, vi havde håbet på ud fra de muligheder, der var, siger Ståle Solbakken til FCKs hjemmeside.

– . Vi synes stadig, at vi har fornuftige muligheder og må forberede os grundigt. Det bliver tæt og spændende, siger FCKs norske manager.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

FC København nåede i den forgangne sæson for første gang nogensinde en europæisk kvartfinale, hvor det blev til nederlag mod Manchester United i Europa League efter forlænget spilletid.

Kampen mod IFK Göteborg skal spilles på Gamla Ullevi i Göteborg 17. september, og der bliver ingen returkamp. Slutter opgøret uafgjort, skal der spilles forlænget spilletid og ebentuelt straffesparkskonkurrence.

(Video: Magtskifte i dansk fodbold?)

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top