The perfect guide to the casino

David Nielsen efter sejr i Europa League: Der gik et chok igennem hele Aarhus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

AGF-træner David Nielsen var i forsvarsposition efter sejren på 5-2 over Honka Espoo i Europa League-kvalifikationen.

AGf ekspederede Honka Espoo ud af kvalifikationen til Europa League efter en sikker sejr på 5-2, men undervejs lykkedes det altså to gange for finnerne at reducere hjemmeholdets føring – til stor skuffelse for tilskuerne.

– Jeg har brugt et helt pressemøde på hvorfor at forklare, hvorfor det gik galt for os, men vi vandt altså 5-2. Og sådan er det at være i AGF – og sådan bliver det ved med at være, sagde holdets træner, David Nielsen, efter kampen til stiften.dk

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Hver gang, vi møder et hold, som alle forventer, vi skal slå, så er følelsen når de kommer op på vores halvdel, at det må ikke kunne lade sig gøre. Jeg har oplevet det flere gange – blandt andet også en Silkeborg-kamp herude hvor alle gik helt i panik over, at Silkeborg lavede en ordentlig aflevering, sagde David Nielsen.

Han efterlyser en mere realistisk holdning hos publikum – også selvom der var nul betalende tilskuere til kampen mod Honka Espoo på grund af corona-pandemien.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Det føles ubehageligt for os alle sammen. Der gik et chok igennem hele Aarhus, når Honka kom op på vores banehalvdel, og det smittede helt ind på banen. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen; Det her sted er et specielt sted at spille fodbold. Og derfor har de her spillere gjort det fantastisk, de har efterhånden lært, hvordan det er, siger David Nielsen.

Der er lodtrækning til anden kvalifikationsrunde mandag. Der skal spilles 17. september.

(Video: Interview med David Nielsen).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top