The perfect guide to the casino

Den ER god nok: Pione Sisto på Strøget i København

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Pione Sisto var meget tæt på et skifte til FC København. Han er set på strøgtur i den danske hovedstad.

Det er Ekstra Bladet, der har billederne af Pione Sisto, der går rundt på den berømte handelsgade i den indre by i København.

Noget kunne tyde på, at den 25-årige fløjspiller var godt på vej til at blive præsenteret som ny spiller i FC København, som til deres egen ærgrele måtte nøjes med en andenplads i Superligaen i sidste sæson.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Efter sigende skulle FC København betale 22,5 millioner kroner i overgangssum til Pione Sistos nuværende klub, Celta, for at få ham til at skifte.

Dertil kommer en sign-on-fee til Pione Sisto selv på 7,5 millioner kroner og en årlig løn på et tilsvarende beløb. Men der er opstået tvivl om handlen på grund af et sidste-minuts tilbud fra hans tidligere klub, FC Midtjuylland.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Pione Sisto forlod FC Midtjylland til fordel for Celta i det nordvestlige Spanien i 2016, og opholdet har budt på op- og nedture. På det seneste har det dog været mest ned – bl.a. fordi han forlod klubben og kørte 2.800 kilometer i privatbil tværs igennem Europa for at komme hjem til Danmark under den værste corona-pandemi. På daværende tidspunkt var der udgangsforbud i Spanien.

Pione Sisto var med på det danske landshold ved VM i Rusland, men han har i de sidste par år været ude i kulden, og han var ikke blandt navnene, som den ny landstræner, Kasper Hjulmand, trak op af hatten mandag i forbindelse med Nations League-kampene mod Belgien og England i næste måned.

(Øverst på siden kan du se og høre panelet diskutere Pione Sisto).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top