The perfect guide to the casino

Istanbul-træner vred over fyrværkeri midt om natten: Hvorfor har politiet ikke gjort noget?

Foto: Ritzau Scanpix
Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

Træneren for Istanbul Basaksehir, Okan Buruk, var efter nederlaget til FCK vred over fyrværkeriet, der vækkede holdet midt om natten – og at politiet ikke har fanget gerningsmændene.

Spillere, trænere og ledelse fra Istanbul Basaksehir fik spoleret deres nattesøvn op til kampen i Europa League mod FCK, da der to gange brød fyrværkeri løs. Dette var formentlig organiseret af en fangruppe af FCK.

Det var ikke kun, derfor de tyrkiske mestre tabte 0-3 i Parken. Men det spillede en rolle.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg vil gerne fremhæve de to store fyrværkerieksplosioner foran vores hotel i nat klokken kvart over et, og klokken halv tre. Det påvirkede både mig, spillerne og hotellets andre gæster, sagde Okan Buruk efter kampen ifølge Ritzaus Bureau.

– Vi viste vores bedste tyrkiske gæstfrihed for FCK i Istanbul, og jeg havde forventet, at FCK ville gøre det samme, sagde Okan Buruk.

– Ikke at det er klubbens skyld, men folkene bag fyrværkeriangrebet, som forstyrrede vores koncentration og søvn, er, så vidt jeg er informeret, ikke anholdt. Københavns Politi har ikke gjort nok ved det. Det er under al kritik, at gerningsmændene ikke er fanget, sagde den tyrkiske mester-træner og tilføjede:

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Jeg har spillet mange kampe rundt omkring i Europa, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er ellers en meget civiliseret hovedstad, men det her er pinligt for København.

FCK gik videre med en samlet score på 3-1 og møder nu Manchester United i kvartfinalen ved slutrunden i Tyskland senere på måneden.

(Video: FCK tæver AaB)

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top