The perfect guide to the casino

38-årige Zlatan har besluttet sig: Hammarby får en lang næse

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Zlatan Ibrahimovic har besluttet sig for at fortsætte i AC Milan, og dermed får Hammarby ikke glæde af deres berømte klubejer på banen lige foreløbig.

Football-italia.net skriver, at Zlatan Ibrahimovic fortsætter i AC Milan i den kommende sæson på en kontrakt, der indbringer ham fire millioner euro (30 millioner kroner) – med mulighed for bonus.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Mediet citerer La Gazzetta dello Sprot for, at det har haft afgørende betydning for Zlatan Ibrahimovic, at træner Stefano Pioli fik lov at fortsætte, efter at AC Milan havde flirtet med tyske Ralf Rangnick.

Zlatan Ibrahimovic kom til sin gamle klub ved årsskiftet, og han har scoret ni mål i 17 kampe, så trods sine 38 år kan han i den grad stadig gøre en forskel.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Zlatan Ibrahimovic udtalte også på et tidspunkt, at hvis han havde været med fra sæsonstart, ville klubben have kunnet tale med om mesterskabet. Nu blev det i stedet til kvalifikation til Europa League.

Alt tyder dermed på, at Hammarby får en lang næse, for den svenske klub havde håbet på, at den svenske legende ville komme hjem for at spille med i Allsvenskan for Stockholm-klubben, som han ejer en fjerdedel af.

(Du kan se en video om og med Zlatan Ibrahimovic øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top