The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du onsdagens rygtebørs.

Ifølge The Independent planlægger de franske mestre fra Paris Saint-Germain et bud på Manchester United-angriberen Marcus Rashford. (Du kan se Marcus Rashford score mål for Manchester United på videoen øverst på siden).

Manchester City vil t’ifølge Daily Mirror tilbyde manager Josep Guardiola en ny langtidskontrakt, efter at klubben slap for to års udelukkelse af Champions League. Spanierens nuværende kontrakt udløber i 2021.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Daily Mail forbinder allerede tre nye spillere med Manchester City. Det er Bayern München østrigske back, David Alaba, det er Valencias spanske angriber, Ferran Torres, og det er den argentinske angriber, Lautaro Martinez fra Inter, som FC Barcelona ellers har arbejdet i lang tid på at få fat i.

Desuden kan Manchester City ifølge Daily Telegraph (kræver login) tænkes at tegne kontrakt med Tottenham-forsvareren Jan Vertonghen. Belgieren har kontraktudløb denne sommer, så der skal altså ikke betales overgangssum.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Spanske Todofichajes skriver desuden, at Manchester City vil have fat i Real Sociedad-fløjen Mikel Oyarzabal. Men Manchester United er også interesseret i den 23-årige spanske basker.

Juventus-argentineren Paulo Dybala har forlænget sin kontrakt med de nuværende argentinske mestre. Ifølge Tuttosport har de to parter nu papir på hinanden til 2025.

FC Barcelona er ivrige efter at leje midterforsvareren Samuel Umtiti ud. Og ifølge spanske SPORT er de italienske klubber Lazio, Napoli og Roma interesserede i at leje den 26-årige franske verdesnemster, der har været i klubben i fire år, men som det aldrig er lykkedes for at bide sig fast på holdet.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top