Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

her har du tirsdagens rygtebørs

Manchester City kan tænkes at ville gå efter Lionel Messi til næste år, hvis han beslutter sig for at forlade FC Barcelona. Det forudsætter dog ifølge TalkSPORT nok, at Josep Guardiola ikke længere er manager hos de blå fra Manchester, for han tror ikke på, at den til den tid 34-årige argentinske mega-stjerne kan tilpasse sig klubben og engelsk fodbold.

Manchester United har ifølge Daily Star en plan B i form af den 24-årige spanier, Adama Traoré fra Wolverhampton, hvis det skulle kikse med at købe den engelske fløjspiller, Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, og det ser lige nu ikke for godt ud. Der er det meste af en halv milliard kroner, der skiller de to klubber, når det gælder overgangssum. (Du kan se en video med Adama Traoré øverst på denne side).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Ifølge Daily Mail køber Real Madrid ikke nogen spillere, førend de har fået lavet nogle penge ved at sælge offensiv-spillerne Gareth Bale og James Rodriguez. Det vil frigive midler i form at transfer-indtægter og sparede lønninger.

Manchester United har forlænget kontrakten med den 31-årige serbiske midtbanespiller, Nemanja Matic, således at den løber til sommeren 2023. Sportsmole har historien.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Både Sevilla og Atlético Madrid er interesserede i at overtage FC Barcelonas kroatiske midtbanespiller, Ivan Rakitic, der ikke længere er fast mand på holdet, og som har været rygtet på vej væk i et stykke tid. Spanske MARCAs engelske udgave har mere om den sag.

En anden af de kroatiske vice-verdensmestre, angriberen Mario Mandzukic, er ledig på markedet, efter at han og klubben al-Duhail i Qatar er blevet enige om at ophæve samarbejdet. Den historie har Goal.

Paris Saint-Germain kan ifølge Daily Express ende med at købe Arsenals 25-årige spanske højre back, Hector Bellerin.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top