The perfect guide to the casino

Wayne Rooney forudser: Liverpool kan vinde mange år i træk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Wayne Rooney forudser, at Liverpool ikke alene vinder mesterskabet i år. Klubben kommer også til at dominere engelsk fodbold i de næste mange år.

Liverpool vinder måske ikke ti år i træk, men klubben har gode muligheder for at dominere engelsk fodbold i de næste ti år. Det mener Wayne Rooney, der som bekendt er tidligere stjerne hos Liverpools ærkerivaler, Manchester United, samt lokalrivalerne fra Everton.

I en klumme i The Times (kræver login) refererer han til, at Liverpools manager, Jürgen Klopp, har sagt, at han ikke mener, at en engelsk klub længere kan dominere ligaen på samme måde, som Manchester United gjorde fra 1992-2013, hvor de vandt 13 mesterskabet på 21 år.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jürgen Klopp siger, at intet hold kan dominere, som Manchester United gjorde. Men der tager han fejl. Det kan hans eget Liverpool-hold, skriver Wayne Rooney.

– Hvis Klopp – der trods alt kun er 53 år – bliver på Anfield i de næste ti år, vil Liverpool vinde mindst fem mesterskaber mere, skriver den engelske landsholdstopsocrer.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Han henviser til, at Liverpool i denne sæson har fejet al modstand i Premier League til side med det resultat, at de fører rækken med en pointforskel, der er så stor, at det også i de kommende år bliver svært for konkurrenterne at gøre noget ved klubben.

– Liverpool har et ungt hold, og deres nøglespillere er på langvarige kontrakter, understreger Wayne Rooney – der nu spiller for Derby i den næstbedste engelske række.

Manchester United har ialt vundet 20 mesterskaber mod Liverpools 18. Det er til dato aldrig sket, at en klub har vundet mere end tre engelske mesterskabet på stribe.

(Du kan se alle Liverpools mål i Premier League i denne sæson på videoen øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top