The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen: Det her er Brøndby – DET kan vi ikke bruge som undskyldning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Træner Niels Frederiksen vil ikke bruge Brøndbys salg af tre markante profiler som undskyldning for holdets resultater.

I vinterpausen solgte Brøndby Hany Mukhtar (Nashville), Dominik Kaiser (Hannover 96) samt Kamil Wilczek (APOEL Nicosia), som tilsammen havde scoret to tredjedele af holdets mål. Men det kan man ikke bruge som undskyldning for holdets svingende resultater i foråret.

– Det vil jeg ikke bruge som nogen undskyldning. Det vil jeg godt sige. Men altså vores topscorer i foråret er Anthony Jung. Det er en stopper med tre mål, og det er i øvrigt meget godt af ham, siger Niels Frederiksen til bold.dk

Derimod anerkender Brøndby-træneren, at det betyder noget, at holdet i stedet for indkøb af dyre, rutinerede spillere må klare sig med dem, de selv har produceret i det såkaldte Masterclass.

– Vi spillede med to spillere, som stadig er U19-spillere. De spiller, fordi de har gjort sig fortjent til det og fordi de er dygtige nok, men altså selvfølgelig mangler de noget i forhold til AGFs spillere, der er fyldt 24, 25 og 26 år. Selvfølgelig gør de det, og sådan er det. Så bliver præstationerne mere svingende, siger Niels Frederiksen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det ville være vanvittigt ikke at acceptere og være ærlig omkring, at det kommer til at svinge mere, når det er unge spillere. De gjorde det godt og jeg synes, de er dygtige, men det svinger lidt, siger han.

Brøndby ligger efter søndagens 0-0 kamp mod AGF fremdeles på fjerdepladsen i Superligean. Torsdag venter en svær kamp på udebane mod rækkens nummer et, FC Midtjylland.

(Du kan se og høre interview med en noget vrissen Niels Frederiksen i videoen øverst på denne side).

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top